bg en
Follow Us

Mystery Jackpot Treasury

Всеки Четвъртък от 20:00 ч. стартират тегленията на печелившите участници от играта, като общият брой на изтеглените късметлии е 7. Първите трима участника, изтеглени 2 пъти /с втори билет/ стават автоматично финалисти по право и участват в джакпот нивото на Mystery Jackpot Treasury, където са по-високите по стойност награди, включително и натрупаните Джакпот/и/ в играта от предходни седмици. Ако в рамките на седемте тегления не се определят трима финалисти, тегленията продължават до избиране на втори билет на някой от вече ясните 7 късметлии.
След определяне на всички участници, печелившите избират своите награди, както следва:
Тримата финалисти избират измежду Джакпота /или Джакпотите/ и награди от 200 до 400 лева. Джакпотът е с базова стойност от 700лв. и се натрупва със 100лв., всяка седмица, когато не бъде спечелен, като освен това се добавя и следващ джакпот с базовата стойност от 700 лева. Всеки джакпот може да достигне до максимална стойност от 1 500лв., а максималният брой на джакпотите в играта е 4.

Четирите участника, които са изтеглени само по веднъж, печелят еднократна премия от 50 лева, които могат да умножат по 1, по 2 или по 3, като избират съответния множител от урна с шест такива.

Gaming Hall

Palms Merkur Casino - Sofia, Slivnitsa Blvd.

Share