bg en
Follow Us

"КОЛЕДАТА Е ЗА ВСИЧКИ 2022"

По случай настъпващите Коледни и Новогодишни празници направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ при Столична община проведе традиционното благотворително тържество под мотото „Коледата e за всички 2022”.

Палмс Меркюр Казино, като социално отговорна компания, се включи в инициативата като част от спонсорите на събитието. 

Тържеството се състоя в залата на театър "Мим-Арт" и Център за социална рехабилитация и интеграция „Чудеса“ в ж.к. "Стрелбище", ул. "Йордан Йовков" № 13. Според учебната заетост на децата, събитията се проведоха на три групи – от 10:30, 12:30 и 14:30 ч. на 19, 20 и 21 декември.

Празникът събра деца и семейства с по-ниски доходи и деца с увреждания на територията на Столична община и зареди всички с приятни и незабравими емоции. Децата бяха организирани в артателиета, в които изработиха коледни картички и играчки. Театър, хумор, песни и специални гости зарадваха всички гости. Децата получиха Коледни подаръци от най-очаквания гост – Дядо Коледа. За всяко семейство беше осигурена подкрепа във вид на хранителни продукти и бутилка вино, с които ще могат да обогатят Коледната трапеза.

Повече за събитието можете да видите тук.